Bare et døgn etter at hun slapp ut fra Lynwood fengsel etter 23 dagers soning, har Paris Hilton latt seg intervjue både av People magazine og av Larry King på CNN.

I natt ble King-Hilton-dialogen vist på tv der Paris fokuserte på at hun nå vil bli en bedre person.

— Jeg har virkelig modnet og vokst mye på denne opplevelsen, erklærte rikmannsdatteren og innrømte at hun kan bli en mer ansvarsfull rollemodell.

Dette skriver Reuters.

Hjelp av nonne

— Jeg er et godt menneske. Jeg er medfølende og har et stort hjerte. Jeg er ekte og det vil de få se, sa Hilton-arvingen til People og avslørte at hun brukte tiden i kasjotten til å lese Bibelen og be til Gud.

— Det var en nonne som jobbet i kvinnefengselet og hun kom hver dag så vi kunne be.

Selv om Paris Hilton sonet i en lukket avdeling for kjendiser og andre høytprofilerte i offentligheten, fikk hun fremdeles knyttet nye bekjentskaper i cellen.

— Det var jenter ved siden av meg... Vi kunne snakke gjennom ventilene og de var kjempesøte, fortalte «The Simple life»-stjernen videre.

Fæl mat

Også kjendisnettstedet TMZ.com rapporterer fra Larry King-intervjuet der temaet fengselsmat dukket opp.

— Maten i Lynwood fengsel var forferdelig. Vi fikk pølse til lunsj, som de innsatte kalte «mysteriumskjøtt», uttalte frøken Paris som ikke var sikker på hva de fikk servert til middag.

— Det ble bare kalt «fengselsskvip».

Lurte alle

Paris Hilton sjekket inn bak murene to dager før soningen egentlig skulle starte tidligere i juni og dro rett fra MTV Movie awards til Lynwood.

Til Larry King berettet Paris at hun deltok på prisutdelingen slik at ingen skulle tro at hun ville dra til fengselet samme kveld.

Og etter bare tre dager i cellen, ble Paris sluppet ut mot å tilbringe resten av soningstiden i husarrest.

Grunnen til den tidlige løslatelsen var medisinske årsaker, men dette godkjente ikke dommer Michael Sauer som sendte henne tilbake i kasjotten.

Panikkanfall

I nattens intervju med Larry King utdypet Paris hva de medisinske årsakene var:

— Jeg var helt hysterisk og hadde alvorlige angst- og panikkanfall.

Paris erkjente også forskrekkelsen da hun fikk soningsdommen på opprinnelige 45 dager.

— Jeg trodde jeg skulle få samfunnstjeneste og fikk sjokk da jeg måtte i fengsel, vedgikk 26-åringen videre til King.

— Selv om jeg hatet soningen, er jeg glad for at det skjedde. Det har forandret livet mitt for alltid og jeg føler meg sterkere enn noensinne.