Rapperen Sean Combs fikk nylig tvillingdøtre med sin kjæreste gjennom lang tid. Nå er det klart at Combs og Kim Porter har gjort det slutt. Det bekrefter parets talspersoner, skriver Reuters.

Tvilling-pappa

Sean Combs har vært sammen med den tidligere modellen Kim Porter i rundt 10 år. Paret har sønnen Christian sammen, og i desember fikk de også tvilllingdøtrene D'Lila Star og Jessie James. Sean Combs og Porter har også hver sin sønn fra tidligere forhold.

Paret har tidligere vært fra hverandre, da Sean Combs datet den ikke ukjente sangeren og skuespilleren Jennifer Lopez. Da det forholdet ikke hadde mer futt igjen, åpnet Porter porten igjen og de ble igjen et par.

Ukjent årsak

Hvorfor de nå har gjort det slutt med hverandre, og hvem som ville det mest, er ikke offentliggjort. Paret har heller ikke kommet med noen uttalelser eller pressemeldinger, som kjente par ofte kan komme med for å unngå spekulasjoner.

37 år gamle Sean Combs har vært stjerne siden 1990-tallet og har fremdeles nok å fordrive tiden med. Han styrer Bad boy entertainment, eier to restauranter og har sitt eget klesmerke. Ja, og så synger han.

Les mer om Sean Combs på hans offisielle hjemmeside