Nå er han innlagt på samme kjendisklinikk som nylig hadde Ron Wood som pasient.Den 31 år gamle glamrockeren har tidligere fortalt om sin bulimi. Og i forrige uke kansellerte The Darkness sin konsert på Skanderborg Festival i Danmark – og det dagen før 70-tallsrockerne skulle stått på scenen.

I stedet er den tynne frontmannen innlagt på The Priory i London, som har spesialisert seg på kjendispasienter – og på deres avhengighetsproblemer. Han lot seg innlegge for å hvile ut og «rense hodet», ifølge Daily Mirror. En venn sier til avisen:

– Justin ser dårlig ut akkurat nå, han er helt gul i huden.

Han har ifølge vennen vært nokså langt nede den siste tiden, og nå lurer man på om hans forverrede tilstand er et direkte resultat av bandets motgang den senere tiden. Rett før han la seg inn på The Priory ble det klart at plateselskapet Warner var i tvil om de skulle fornye platekontrakten med The Darkness.

Bandets nyeste skive, «One Way Ticket to Hell... And Back» lyktes nemlig ikke å selge nok til å havne på den engelske Topp 10-listen. For et år siden hoppet bassisten i bandet, Frankie Poullain, av bandkarusellen og skyldte på «musikalske forskjeller». Poullain anklaget ifølge Expressen imidlertid også Justin Hawkins for å misbruke kokain.