KRISTIANSAND/USA: -Navnet kan vi dessverre ikke gå ut med.. Han kom til Cat Club etter en lang dag i studio bare for å snakke med oss, etter at vi har holdt kontakten en stund på Myspace. Det viser seg at han har lyst til å lage plate i Norge, så nå får vi bare se hva som skjer.

I løpet av oppholdet i LA har vi opplevd mye og lært masse om hvordan det funker eller ikke funker hvis man gjør "avtaler" med amerikanere. De er kanskje ikke alltid like interessert i å gjøre en god jobb for artistene, som de er av å tjene penger på dem. Vi har nok bestemt oss for at vi ikke gjør denne turen på samme måte neste gang. Vi ble nødt til å avlyse 2 konserter pga. konsertarrangører med feil hensikter, for å si det sånn.

Som band uten label-support, uten så mye som en eneste kontrakt signert med noe som helst selskap og med absolutt alt ansvar på egne skuldre, skal det veldig mye til for ikke å bli overveldet av alt arbeidet, og glemme hvorfor vi holder på med dette i utgangspunktet!

Uansett sitter vi igjen med mye mer positive erfaringer enn negative. Å spille sammen med Dizzy Reed fra Guns'N Roses var definitivt et høydepunkt! Det var masse folk og god stemning denne kvelden og et desidert høydepunkt til da.

Men også CAT CLUB var en morsom opplevelse. Vi har blitt kjent med flere av bandene "over there" i løpet av oppholdet og et av dem, The Atomic Playboy, spilte også denne kvelden sammen med oss. Hyggelige folk fra Hollywood, som vi garantert kommer til å holde kontakten med videre,så det var et hyggelig gjensyn når de plutselig dukka opp på samme scene denne kvelden.

Det var alt i alt en meget bra kveld for begge band, både for Camp Abby og DAVY JONES' LOCKER. Vi hadde en god kveld på scenen, og fikk møtt mange nye mennesker.

Vel hjemme i Norge er 2 band som helst skulle vært i USA en stund til. Hilsen Morten,Tor Kristian,Thorbjørn, Jonn Robert, Terje (CA), Tor Andrè, Vidar, Morten og David.