Den amerikanske skuespillerinnen skal selge Calvin Kleins parfyme, Secret Obsession, og skal vi dømme etter reaksjonene i USA får den nye kampanjen i det minste mye gratis oppmerksomhet. Årsaken til oppmerksomheten er intet mindre enn en av skuespillerinnens brystvorter. I reklamesnutten ser vi Mendes rullende rundt på en seng mens hun hest hvisker «between love and madness lies obsession».

Reklame

Ifølge New York Daily News ble reklamen for sterk kost for flere amerikanske kabelselskaper, og Calvin Klein har blitt nødt til å lage en sensuert utgave for det amerikanske markedet. Her i Europa vil imidlertid den originale versjonen vises. På selskapet nettside lokkes det også med at publikum kan få se den usensurerte versjonen av reklamen.

Fornøyde

Bannlysningen kommer ikke som en overraskelse på Calvin Klein. Selskapets president virker i det hele tatt å være fornøyd med oppmerksomheten.

– Vi synes reklamen er eksepsjonell og er midt i blinken for Secret Obsession. Vi forventer en meget vellykket global lansering, sier han til New York Daily Post.

Videoen ble postet og fjernet flere ganger på YouTube i løpet av tirsdagen. Denne utgaven var sett over 100.000 ganger like etter klokken 16.00 tirsdag: