Elleve år etter «Titanic» får vi se Kate Winslet og Leonardo DiCaprio sammen i en kjærlighetsfilm igjen.

Paret, som hadde en magisk kjemi i tidenes storfilm, har nylig fullført innspillingen av «Revolutionary road». Kate Winslet synes det var ubehagelig å spille inn sexscener med sin gode venn DiCaprio.

Sexscener i seg selv kan være nok til å få skuespillerangst, men i Winslets tilfelle satt ektemannen Sam Mendes i regissørstolen.

– Skjerp deg

– Jeg sa om og om igjen: 'Dette blir for ... rart'. Og Leo sa: 'Å, skjerp deg'. Jeg sa: 'En liten oppfriskning: Du er min beste venn. Han er mannen min. Dette er litt rart', uttaler 32-åringen Winslet til Entertainment Weekly Magazine.

Kjemien var der

«Titanic» er tidenes mestinnbringende film og den ble belønnet med 11 Oscar. Magien mellom de to skuespillerne var noe av det som trollbandt seerne.

– Jeg skjønte ikke hvor mye av kjemien mellom oss fra «Titanic» som fremdeles ville være der. Det er flott å oppdage at vi bare kan fortsette der vi slapp, sier Winslet, som innrømmer at hun hadde lyst å jobbe med DiCaprio igjen.

Ville ha Leo

– Vi visste at hvis vi skulle gjøre noe sammen igjen måtte det bli stort og følelsesladet. Jeg spilte en veldig utspekulert katt og mus-lek for å få mannen min og min beste venn involvert, sier hun til bladet.

Filmen «Revolutionary road» er basert på en roman av Richard Yates og handler om et ungt par i Connecticut på 50-tallet som sliter med familielivet. Filmen kommer ut i 2009.