Halle Berry, Christina Aguilera, Nicole Richie, Cate Blanchett, Nicole Kidman, Jessica Alba, Lily Allen, Jennifer Lopez og Jamie Lynn Spears har alle det siste halve året annonsert sine graviditeter.

Men det er ikke bare de kvinnelige stjernene som for tiden er opptatt av bleier, vogner og den siste babykolleksjonen fra Burberry. Nå kaster skuespilleren Matthew McConaughey seg med i barnesnakket.

— Et barn er unnfanget

Det var på sine nettsider at skuespilleren annonserte at han og den brasilianske kjæresten Camilla Alves venter barn om seks måneder.

— Jeg har noen velsignende nyheter. En hyllest til livet og en gave. Et barn er unnfanget, begynner Matthew McConaughey noe juleevangelsk i sin blogg.

— Ja, min kjæreste Camilla og jeg har laget et barn. Tre måneder har det tilbrakt i hennes livmor og alt ser friskt og livlig ut så langt. Vi er begeistret og forbløffet over dette miraklet og denne gaven fra Gud. Vi gleder oss til eventyret som vil komme i å oppdra dette barnet, være en mor og en far, og passe på ham eller henne gjennom livet.

Håper på støtte

Matthew McConaughey (38) er kjent fra filmer som «The Wedding planner», «Mambo» og «How to loose a guy in ten days». Kjæresten Camilla Alves er modell og dette er parets første barn.

Videre i bloggen håper McConaughey på støtte fra alle til å oppdra «det sunneste barnet i samfunnet».

— Ønsk oss det beste, ta oss med i deres bønner og Gud velsigne evolusjonen. Takk for at dere er fans av meg og mitt arbeid, skriver McConaughey.

Blir det bryllup?

Og selv om McConaughey nevner sin kristne tro gjentatte ganger gjennom blogginnlegget, sier han ingenting om hvorvidt han og Alves vil gifte seg.

I det siste nummeret av Playboy magazine er også Matthew McConaughey intervjuet og her snakker han om sine foreldreplaner, ifølge Wenn.

— Jeg tror jeg vil få en familie. Jeg ønsker meg barn. Jo eldre jeg blir, jo mer ser jeg frem til å bli pappa og ha noen små McConaugheys løpende rundt.