MTV opplyser i en pressemelding at Snoop Doggs nye tv-show, fantasifullt nok kalt «Dogg After Dark», får premiere tirsdag 17. februar. I det ukentlige showet skal rapperen blant annet intervjue andre stjerner og presentere ny musikk. Snoops eget husband, Snoopadelics, skal sørge for musikken.

– Ettersom underholdningsverdenen forandrer seg følte vi at dette var den rette tiden til å slippe Snoop Dogg tilbake på MTV, melder han selv ubeskjedent nok i pressemeldingen.

Avtale

Avtalen mellom Snoog og MTV involverer imidlertid mer enn bare det tv-sendte showet. Det spesielle med avtalen er at kanalen også skal distribuere, markedsføre og promotere hans kommende album, «Malice In Wonderland». Platen skal etter planen gis ut i slutten av året. Presidenten i MTV Networks Music, Van Toffler forklarer avtalen slik:

– Snoop har vært en gjenganger på MTV i over et tiår og stadig flyttet grensene for hip-hop med sine ablegøyer, sin utrolige musikkatalog, sine legendariske videoer, sin personlighet og til og med kontroverser, opplyser han i pressemeldingen.

Plate

Som om ikke plateavtalen var nok sørger MTV også for å gi rapperen eksponering gjennom det populære videospillet «Rock Band». Flere sanger fra hans karriere skal gjøres tilgjengelig der i forbindelse med plateslippet.