Nicole Kidman har sagt ja til å spille i Woody Allens kommende film. Foto: AP

I februar ble det kjent at Allen hadde sikret seg tjenestene til «Slumdog Millionaire»-stjernen Freida Pinto (24) og Naomi Watts (40). Sistnevnte er kjent fra David Lynch-filmen «Mulholland Drive» (2001) og «King Kong». Nå melder Daily Variety at enda en kvinnelig stjerne er på plass, nemlig Nicole Kidman. Kidman ble sist sett i storfilmen «Australia» sammen med Hugh Jackman. I november får vi se henne i musikalen «Nine».

Stjerner

Allens foreløpig siste film var fjorårets «Vicky Cristina Barcelona». I år sender han ut sin 44. film, «Whatever works», på markedet, og der spiller 21-åringen Evan Rachel Woods hovedrollen. Etter det starter arbeidet på den nye navnløse filmen med stjernegalleriet. Antonio Banderas, Josh Brolin og Anthony Hopkins er også med på rollelisten.

Produksjon

Overraskende for mange er ikke Scarlett Johansson på rollelisten. Hun har nemlig spilt i de tre Allen-filmene «Scoop», «Match Point» og «Vicky Cristina Barcelona» siden 2005. Den kommende filmen er produsert av Letty Aronson, Steve Tenenbaum og Jaume Roures.