I forkant av årets landstreff i Kongeparken uttalte bookingansvarlig Magnus Lund at «dette er det beste programmet vi noen gang har hatt. Nå kan vi kalle oss en fullverdig musikkfestival». Busta Rhymes, Turboneger, BigBang, Marit Larsen og Skambankt var blant artistene som underholdt de røde og blå i mai. Planleggingen av neste års russefest er allerede godt i gang, og de tre første artistene ble annonsert i dag. Også i år lover Lund en god blanding av norske og internasjonale artister. Donkeyboy, Klovner i kamp og Benny Benassi er de tre første navnene.

Fest Årets landstreff var utsolgt før en eneste artist var lansert. 21. august 2008 var alle de 10.000 billettene borte.

– Bookingen til neste års landstreff skal som vanlig by på noe for den enkelte. Vanligvis er så og si alle musikalske sjangere dekket og folks ønsker blir tatt på alvor, opplyser Lund via en pressemelding.

Festival Landstreffet går av stabelen fra 7. til 9. mai neste år, og ifølge Lund blir flere av konsertene av det eksklusive slaget. Klovner i kamp skal bare spille to konserter neste år, og den ene blir altså i Kongeparken. Donkeyboy bør være kjent for de fleste etter superhiten «Ambitions», og debutalbumet «Caught in a life» har for lengst sikret bandet platinaplate.