Den blonde 27-årige stjernen var ikke der for å muntre opp de innlagte, men måtte selv bli innlagt. Simpson klaget over smerter og hadde feber, forteller hennes talskvinne Cindi Berger til E.News.com. Det viste seg å være en nyreinfeksjon.

Innlagt

Simpson ble dermed innlagt på Los Angeles' Cedars-Sinai Medical Center i fem dager. Hun responderte bra på behandlingen hun fikk og ble skrevet ut fra sykehuset mandag. Hun skal nå være i bedre form sier talskvinnen Berger.

Bekymrede tilhengere

Sangerinnens kjæreste Tony Romo kunne dessverre ikke være tilstede og holde henne i hånden under sykehusoppholdet, da han befant seg i Texas og ikke klarte å komme seg til Los Angeles på kort varsel, skriver Ok.magazine.com. Men det var nok av andre folk som kunne tenke seg å holde hånden til Simpson under hennes sykehusopphold. På stjernens hjemmesider har mange tilhengere lagt igjen bekymrede meldinger om at Simpson må bli frisk igjen fort og ønsker om god bedring.

Plate og film

Jessica Simpson jobber for tiden med sitt nye album som skal være mer countryinspirert sies det. Senere i år vil to filmer nå kinolerretet i USA der den blonde stjernen har roller, «The love guru» sammen med Michael Myers og «Major movie star».