KRISTIANSAND: For rundt 2,5 uker siden la Dyreparken ut billettene til "Kaptein Sabeltann og havets hemmelighet" — Terje Formoes nye forestilling som har urpremiere 9. juli 2011. Allerede få timer etter at billettsalget åpnet, var første rad utsolgt på hver av de tilgjengelige forestillingene frem til og med 29. juli.

- Bedre kurve enn i i fjor

På samme tidspunkt i fjor hadde billettsalget vært åpent i én måned. Likevel ligger man allerede foran fjoråret i antall solgte billetter, ifølge Dyreparken.

— På tross av kortere salgsperiode og nytt bookingsystem ligger vi foran fjoråret, og med en høyere takt enn i fjor. Dette er veldig gledelig, og tyder på at interessen for både forestillingen og Sabeltann er høy, kommenterer markedsjef i Dyreparken, Roger Lian.

Er tilfredse

Nøyaktig hvor mange billetter som er solgt vil Lian derimot ikke ut med.

— Vi har ikke tradisjon for å kommunisere rene salgstall underveis i salgsperioden, men er så langt svært tilfreds og vurderer for første gang å legge ut ekstraforestillinger før jul, forteller Lian til fvn.no.

Terje Formoe selv gleder seg over at billettsalget er i gang.

— Det er alltid noen veldig ivrige som sitter klare for å sikre seg de beste billettene, men normalt sett tar ikke billettsalget av før etter jul, sier Formoe.