Får vi et gjensyn med denne gjengen på filmlerretet? Det ønsker Jennifer Aniston. Foto: TV2

Det har versert rykter om en «Friends»-film helt siden den siste episoden av serien ble vist på tv i 2004. Nå begynner Jennifer Aniston, som spilte Rachel i den populære serien, å bli utålmodig.

Hun ønsker en gjenforening på filmlerretet med de fem andre vennene Courtney Cox Arquette (Monica), David Schwimmer (Ross), Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey) og Lisa Kudrow (Phoebe).

Må ikke bli for gamle

Aniston er sikker på at alle skuespillerne ville hoppe på en muligheten til å spille rollefigurene i en film, så lenge de ikke blir for gamle.

Stjernen fyller selv 40 år i februar 2009, mens Lisa Kudrow, som er den eldste av vennene, rundet 45 i år.

— Vi vet hvor mye folk ønsker det (en film journ. anm.), og vi ville selvfølgelig gjøre det hvis det er det rette. Men jeg sier vi må gjøre det før vi blir geriatriske «Friends», sier Aniston til magasinet People.

— La oss få opp farta, legger hun til.

Suksess etter Friends

Mange mener Jennifer Aniston er den av «Friends»-skuespillerne som har gjort det best etter at serien gikk av lufta. Hun har spilt i flere filmer, deriblant «Bruce Almighty», «Rumor Has it», Along Came Polly» og «The Break-Up».

Hun er nå aktuell i julefilmen «Marley & Me», som er en romantisk komedie. Her hjemme må vi imidlertid vente til slutten av mars 2009 for å se den på kino.

Inspirert av «Sex And The City»-filmen?

Det har tidligere vært skrevet at Jennifer Aniston ikke kom til å gå med på en «Friends»-film fordi hun hadde så mange andre prosjekter på gang.

Skal vi tro ryktene, ble hun inspirert til å likevel satse på en «Friends»-gjenforening da hun så hvor bra «Sex And The City»-filmen gjorde det.

Produksjonsselskapet Warner Brothers har foreløpig ikke bekreftet at det kommer en «Friends»-film.