Den massive suksessen de to siste filmene om Batman har oppnådd har ført til at ryktene omkring en eventuell tredjefilm med Christian Bale i hovedrollen florerer. Aller mest spenning knytter det seg til hvem som skal spille skurk i en eventuell tredjefilm om Gothams store sønn. Tidligere i år stemte amerikanske videokunder fram Johnny Depp og Angelina Jolie som de to skuespillerne i de helst ville se som skurker.

Skurker

Batman-universet har en bråte med fargerike skurker å ta av, og mange har sett for seg Johnny depp i rollen som The Riddler. Angeline Jolie har blitt nevnt som både Harley Quinn og som Catwoman. Natalie Portman og Keira Knightley er også stjerner som har blitt nevnt i sammenheng med en ny Batman-film. Nå kaster nok en stjerne seg på. Kate Beckinsale hadde i hvert fall ikke takket nei til å ta på seg den svarte trikoten.

— Absolutt. Det hadde vært stort. Jeg hadde elsket å gjøre det, sier hun til MTV News.

Roller

Beckinsdale er kjent for sine roller i filmer som «Pearl Harbor», «Underworld», «Van Helsing» og «The Aviator». Hun kunne godt tenke seg å spille i flere actionfylte filmer.

— Jeg var veldig overrasket over at jeg i det hele tatt ble vurdert til å spille i en actionfilm. Jeg er, bokstavelig talt, en akademisk nerd som ikke er særlig god i idrett, forteller hun videre.