Flere nettaviser kunne torsdag melde at Quentin Tarantino har håndplukket Britney Spears til å spille hovedrollen i en ny versjon av B-filmklassikeren «Faster Pussycat! Kill! Kill!».

Det er ikke første gang det usannsynlige ryktet dukker opp i media, og Quentin Tarantino avfeide det selv som «complete bullshit» allerede på filmfestivalen i Cannes tidligere i år.

Samarbeider for første gang

Quentin Tarantinos neste film får tittelen «Inglorious Bastards», og det er Brad Pitt som skal spille hovedrollen. Et nesten like overraskende valg som om det hadde vært Britney.

Produsent Lawrence Bender har store forventninger til det første samarbeidet mellom Quentin Tarantino og Brad Pitt.

— De kommer til å presse hverandre og lage noe helt spesielt, sier han til The Hollywood Reporter.

2. verdenskrig-drama

Filmen beskrives av Variety som et drama fra 2. verdenskrig, der Pitt spiller en amerikansk soldat som leder en gruppe jødiske amerikanere i kampen mot nazistene.

Mye av dialogen skal ifølge Variety være på fransk og tysk, noe som kan vise seg å være et dristig valg i det amerikanske markedet, der man er vant til at tyskere på film snakker engelsk med tysk aksent, franskmenn på film snakker engelsk med fransk aksent, og så videre.

Nastassja Kinski tilbake

Tarantino skal også være i forhandlinger med Nastassja Kinski om den kvinnelige hovedrollen i filmen. Den tyske skuespilleren trakk seg tilbake fra Hollywood etter en rekke kritikerroste roller på åttitallet, i filmer som «Hotel New Hampshire», «Paris, Texas» og «Cat People».

Ifølge produsenten skal alle rollene til «Inglorious Bastards» være på plass i løpet av de nærmeste ukene.