Det er dagens utgave av VG som presenterer nyheten om at superstjernen Paris Hilton skal gjøre flere innslag i det populære talkshowet «Senkveld» utover vinteren.

Første Hilton-besøk kommer allerede førstekommende fredag og programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg syns det var svært interessant å intervjue berømtheten.

– Det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg har bestandig vært fascinert av henne, men nå er jeg rett og slett oppriktig glad i dama. Hun såveldig bra ut og var fryktelig blid, forteller Rønneberg til VG.

Bestevenner

Paris Hilton er for tiden aktuell med sin MTV-serie «Paris Hilton: My new BFF». BFF er en betegnelse på best friends forever og akkurat det håper Rønneberg han også kan bli.

– Planen er at vi skal bli bestevenner med henne og derfor kom ut med noen tips om hva vi skulle ta på oss før vi gikk på byen. Men klesbudjsettet hun la fram ble litt i dyrete laget, forteller Rønneberg til Verdens Gang som innrømmer at både han og partner Numme ble litt fnisete i starten av intervjuet.

– Vi var som 13-åringer, men jeg syns vi kom oss etter hvert.

Norske aner

Ifølge VG var det journalist og forfatter av boka «Oppskriften» (på å bli kjendis), Magnus Rønningen, som var kontaktperson mellom produksjonsselskapet Monster og Hilton-familien. Rønningen som også er partyfikser, har bodd i Los Angeles over lengre tid og gjort stor suksess i USA.

– Det var et longshot å få det til, men faren hennes Rick, er veldig opptatt av Norge, så jeg tror det var grunnen til at hun stilte opp til slutt, sier Rønneberg til VG.

Paris Hiltons tippoldefar, August Halvorsen, er norsk og det var lenge snakk om at Hilton skulle komme til Norge med tv-showet «Back to the roots» å besøke gården han ble født på i Kløfta.