Hannah, som sist gjorde furore på det hvite lerretet som Elle Driver i Quentin Tarantinos to Kill Bill-filmer, ble tatt hånd om av politiet i West Virginia etter at hun deltok i en protest mot kullutvinning. USA er et av de landene med størst forekomster av kull, og det er spesielt utvinningen av kull fra fjelltopper miljøvernerne protesterer mot.

Kull

Ifølge E! Online.com ble Hannah arrestert sammen med 30 andre aktivister. Utvinningen av kull fra fjelltopper involverer å sprenge toppene av fjell for å komme til forekomstene. Aktivistene blokkerte en større motorvei i nærheten av et kullutvinningsanlegg som drives av selskapet Massey Energy Co. Miljøvernerne ble arrestert for å ha hindret trafikken. De ønsket også å komme seg inn anlegget, men ver hundre arbeidere blokkerte adgangen.

– Det er unødvendig. Dersom du gjør det smart måte er det måter å bruke fornybare kilder. Det er realistisk for alle, uttalte Hannah før politiet fjernet henne.

Aktivist

Skuespilleren miljøengasjement har lenge vært kjent, og hun ble også arrestert i 2006 da hun protesterte mot ødeleggelsen av et gårdsbruk i Los Angeles. Som skuespiller slo hun igjennom i filmene "Blade Runner", "Wall Street" og "Roxanne" på 80-tallet og fikk et slags comeback med Kill Bill-filmene.

Hun har også sitt eget nettsted, www.dhlovelife.com, som vies til ulike miljøspørsmål. Ifølge lokalavisen Charleston Gazette ble ingen skadet i aksjonen.