Et kyss fra Taylor Swift

Countrystjernen Taylor Swift sjokkerte Keith Urban iført fullt Kiss-kostyme.

Publisert:

  • Øyvind Berekvam
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Den 19 år gamle countryartisten Taylor Swift har på kort tid rukket å bli en av USAs mestselgende artister. I april fikk hun pris for beste album uder Annual Academy of Country Awards og i juni fulgte hun opp med å stikke av med pris for årets video og beste video fra en kvinnelig artist under Country Music Television Awards.

Humor

Swift har turnert over store deler av USA det siste året, og har blant annet varmet opp for Keith Urban. Under den siste konserten på turneen med Urban i forrige uke viste den unge countrystjernen at hun har både humor og kunnskap om rockehistorien på plass. Da Swift og bandet hennes hadde unnagjort sin konsert satte Urban i gang. Da han kom til sangen «Kiss a girl» fikk han seg imidlertid en overraskelse. Swift og hennes bandkolleger entret nemlig scenen kledd og sminket som det legendariske glamrockbandet Kiss.

Overrasket

Gitaristen i Swifts band, Paul Sidoti, fant et opptak av galskapen og sendte det sporenstreks til Kiss-bassist Gene Simmons via de offisielle nettsidene til bandet. Gitaristen var selv sminket som Simmons, mens Swift hadde iført seg kostymet til Ace Frehley.

Se hele videoen:

Publisert:

Les også

  1. Taylor er country-dronningen

  2. Fra country til C.S.I.

  3. Ny Kiss-plate til høsten

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.