Østkysten eller vestkysten? Rapperne fra de ulike delene i USA har alltid vært i kamp mot hverandre.

Men nå vil Diddy og Snoop Dogg bevise at feiden er lagt død og drar dermed ut på turné sammen, samt for å hente inn litt flere dollar.

Bare så synd for Harlems store sønn Diddy at California-rapper Snoop overgår han i det meste, i allefall på mandagens duokonsert i Oslo Spektrum.

Ingen rimsmed

Landets aviser er samlet i sin dom. Konsert-terningen kunne vært så mye høyere, hadde det ikke vært for Diddys opptreden.

I de mediene vi har sett på, er samlet snittkarakter 3,4. Dagbladet er den avisen som er mest positiv med sin femmer, men biter seg også merke i forskjellene mellom artistene.

— Samtidig er det tydelig at Diddy er entertainer, og ikke rimsmed, og det var først når Snoop Dogg entret scenen at publikum virkelig eksploderte.

Tre, tre og atter tre

Resten av anmelderne triller en treer på terningen.

— Det verste først: Diddys første sett alene, skriver VG og følger opp med ros til rapper nummer to.

— Atskillig bedre blir det når Snoop tar over, og demonstrer forskjellen på forretningsteft og musikalsk talent.

Aftenposten gir en toer til Diddy og en firer til Snoop Dogg, samlet karakter blir derfor tre.

— Bak fasaden har han nemlig minimalt å by på når det gjelder sang, rap og dans, konstaterer Osloavisen om Diddy.

De lar seg heller begeistre av Snoop og mener han har «både rapflyten, utstrålingen og låtene som skal til for å lage fest».

Stavanger Aftenblad er enig.

For en mann!

— For å ta Diddy først: det mest imponerende med han er hvor flink han er til å kamuflere manglende skills både som rapper og scenepersonlighet. ... Men Snoop. For en mann, for en stil, for en flyt, lyder anmeldelsen fra SA.

Dagsavisen lar seg ikke imponere av noen av artistene.

— En elendig opptreden fra P.Diddy og et middelmådig sett fra Snoop Dogg, sier mediet som fremdeles også lander på tre terningøyne