TV3 er strålende fornøyde med seertallene for premieren på den norske utgaven av omdiskuterte «Paradise Hotel». I snitt fkk 266.000 seere med seg premieren og å det meste var 342.000 innom programmet. Det gav en markedsandel på 14,1 prosent blant seere over 12 år.

Show

Det var spesielt kvinner mellom 15 og 29 år som satte pris på realityprogrammet der deltakerne kjemper om en premie på 300.000 kroner. Elleve unge og veldreide deltakere sjekket inn i første program, men etter hvert vil flere sjekke inn i takt med at andre sjekker ut.

– Dette er en meget sterk start for «Paradise Hotel», og vi er veldig fornøyd med premieretallene, melder informasjonskonsulent Øyvind Rognlien Skovli i TV3/Viasat 4. God mandag

Kanalen melder at programmet bidro sterkt til at gårsdagen var deres beste mandag så langt i år. TV3 lokket til seg 8,5 prosent av alle tv-seerne i går, noe som er en økning på 1,8 prosentpoeng sammenlignet med forrige mandag. I premiereuken sender TV3 «Paradise Hotel» hver kveld fra mandag til torsdag. De kvinnelige seerne vil med andre ord ha alternativer til Champions League-fotballen som sendes i kveld og i morgen.

– Med 342.000 seere innom på det meste, ser vi frem til fortsettelsen allerede i kveld, sier Skovli.