5. november er det klart for årets Fotballgalla som blir avholdt i Drammens teater. Som i 2007 er det TV2s sportsankere Guro Fostervold og Carsten Skjelbreid som skal lede showet, men det er ikke den eneste «reprisen» som er på lager.

Madcon skal nemlig opptre i år også.

Bo Kaspers spiller også

I fjor toppet Madcon hitlistene med «Beggin» og hadde mange opptredener på TV2, deriblant «Idol», «Senkveld» og som nevnt, Fotballgallaen. Dette var tydeligvis en suksess ettersom duoen er invitert også denne gangen.

I høst har allerede Madcon fått sine sekunder i beste sendetid på «Skal vi danse» der de opptrådte fredag 17. oktober, men om en uke er de altså klar til å sjarmere sportsnorge på samme kanal igjen.

Bo Kaspers Orkester et annet navn som står på artistplakaten for Fotballgallaen.

Hedrer fotball-Norge

TV 2 markerer avslutningen på årets fotballsesong med utdeling av blant annet Kniksen-prisen og Nisos årets spiller-pris i Tippeligaen og Toppserien, samt årets mål og flere andre priser under fotballgallaen.

I 2007 ble blant annet Thorstein Helstad årets angriper og hedersprisen gikk til Ole Gunnar Solskjær.

Prosjektleder for Fotballgallaen, Jarle Marøy, gleder seg og har store forventninger til årets prisutdeling.

– Det blir glitter og stas, fotball og underholdning hånd i hånd. Vi gleder oss stort til Fotballgallen i Drammens teater den 5. november, sier Marøy i en pressemelding til TV2. Fotballgallaen går av stabelen 5. november kl 21.40.