CALIFORNIA: Garderoben skal være verdt omkring 60.000 kroner, skriver BBC news.

Mary Weiland (31) kan bli tiltalt for ildspåsettelse og hærverk etter at politiet fant en søppelkasse med svidde klesrester lørdag kveld.

Mary Weiland er løslatt mot en kausjon på 300.000 kroner, ifølge Reuters. Det antas at skadene på hotellrommet overstiger 24.000 kroner.

— Det er klart at man som arrangør aldri kan ha noen garanti for at artister ikke finner på ting, men vi har hatt lite av den slags. Min erfaring er at det meste av historier som går er myter og veldig overdrevet. De siste årene har dette ikke vært noe problem, sa Quart-admiral Jørgen Skauge til fvn.no i går.

Skauge bekymrer seg ikke for at Velvet Revolver-vokalist, Weiland kommer til å gå amok på noe hotellrom i Kristiansand i sommer, og satser heller på å ta stjernene med på litt bowling, havrafting eller en god fisketur om de skulle ønske å finne på noe.

— Vi har mange aktivitetstilbud til artistene som spiller på festivalen, og dette har slått veldig godt an. De blir jo så happy! Og min erfaring er at hvis de har det greit og er fornøyde, så oppfører de seg veldig ordentlig, sier musikk-sjefen.

Scott Weiland, eks-Stone Temple Pilots, grunnla Velvet Revolver i 2002, sammen med tre tidligere medlemmer av Guns N' Roses.

I sommer kommer Velvet Revolver til Quart-festivalen.