— Kombinasjonen punk og irsk folkemusikk virker kanskje merkelig første gang man hører om den. Men Dropkick Murphys får den til å virke like naturlig som reker og majones, sol og pils, sommer og Quart, forteller Quartfestivalens hjemmeside.

I natt kunngjorde Quart et nytt band til sommerens festivalprogram. Det amerikanske punk-bandet har spilt sammen i ti år og har blant annet soundtracket til Oscar-vinneren The Departed på sin merittliste.

— Speeda irsk folkemusikk slik The Pogues spilte den på 80-tallet, ble blandet med høyenergisk gitarrock à la AC/DC og britisk arbeiderklasse-punk, er Quart.nos karakteristikk av bandets karakteristiske musikkstil.

Dropkick Murphys er kjent for å holde energiske konserter og med stor publikumsappell.

— Det viktigste for Dropkick Murphys er å skape en atmosfære hvor det er “en for alle, alle for en”-prinsippet som gjelder. I beste punk-tradisjon gjør de alt de kan for å rive barrieren mellom publikum og artist. Alle står på like fot, og alle blir oppmuntret til å ta aktivt del i konsertene. Scenen og mikrofonen er der for å deles. Man bør med andre ord ikke være redd for å få seg noen blåmerker når Dropkick Murphys går på, skriver Quart.no.

Du kan lese mer om bandet på dropkickmurphys.com .