Soullegenden James Brown døde på et sykehus i Atlanta mandag. Hans kone var ikke sammen med ham, og mandag skulle hun tilbake til parets hus i Sør-Carolina.

Men sorg ble til sinne for Tomi Rae Brown. Huset var stengt for henne, skriver flere nettaviser i dag, deriblant New York Daily News.

Eier ikke huset

— Dette er hjemmet mitt. Jeg har ingen penger. Jeg har ingen steder å gå, fortalte Tomi Rae Brown til flere journalister som stod utenfor parets hjem.

AP skriver at enken forteller at sikkerhetsvakter hadde fått beskjed om å nekte henne adgang. Beskjeden hadde kommet fra James Browns advokat Buddy Dallas og revisoren David Cannon. Frank Copsidas, James Browns agent, sier til AP at Cannon ikke vil kommentere situasjonen.

Tomi Rae Brown sier at skjøtet på huset ikke står i hennes navn, men hun mener hun har rett til å bo der.

Ser deg snart Den 36 år gamle enken, som var James Browns fjerde kone, var ikke sammen med Brown da han døde, men de snakket sammen på telefonen.

Til The Augusta Chronicle har Tomi Rae Brown uttalt at det siste han sa til henne før han døde, var «I love you, baby, and I'll see you soon».

Mishandling Ekteskapet med James Brown har ikke alltid vært lykkelig. I 2004 sa James Brown seg skyldig i mishandling av sin kone. Han fikk en bot på rundt 7000 kroner.

James Brown var en levende musikklegende og holdt konserter helt til det siste. Han ble 73 år gammel.