En gjeng med astronauter blir utsatt for enorme doser kosmisk stråling. De overlever, men strålingen gir noen merkelige bivirkninger. Reed Richards blir elastisk, Susan Storm blir usynlig, Johnny Storm blir en menneskelig fakkel som kan skyte ildkuler og Ben Grimm blir en svær oransje slåsskjempe.

Det er selvfølgelig De Fantastiske Fire vi snakker om, filmen er tross alt rett rundt hjørnet. Ikke uventet kommer det også et halvhjertet spill fra filmen.

Fantastic Four har for så vidt det meste av det man trenger for å lage et bra actionspill. Fire spillbare figurer med forskjellige evner, masse forskjellige angrep og kombinasjoner som kan oppgraderes og en grei historie.

Men spillet sliter med teknikken. Det ser ikke bra ut, det er fullt av små programfeil, lyden er noe av det tammeste jeg har hørt og sist men ikke minst, kontrollen føles slarkete og rar. Kamera plasserer seg av og til på steder som gjør det umulig å skjønne hva som skjer, og selv om du for så vidt får inn fulltreffere midt i planeten på skurkene, føles det hele litt tilfeldig.

Fantastic Four virker uferdig, og selv om det er litt moro å slåss med superheltene man leste om i barndommen, er det helt unødvendig å skaffe seg dette spillet når det finnes supre actionspill som God of War.

TORE SAND

Fantastic 4

Activision

Genre: Action

Plattformer: Playstation 2, Xbox, Gamecube, pc