Det begynner å bli en stund siden Sean Connery ga seg som James Bond, men fremdeles er det mange som mener at han er den desidert kuleste skuespilleren som har spilt den engelske superagenten. Mulig det, og det er også enkelte som hevder at From Russia with Love er en av de kuleste filmene i serien. Personlig synes jeg vel at en film der man bruker en halv time på at hovedpersonen tilsynelatende skal komme seg flest mulig ganger ut og inn av en togkupé kan bli litt langdryg, men uansett, James Bond er tilbake i 60-tallet, denne gangen i spillform.

Det mest oppsiktsvekkende er kanskje at man har fått med seg Sean Connery til å lesje sjtemmen til Jamesj Bond. Jo da, den sjarmerende talefeilen er om mulig enda tydeligere enn før. Og jeg må si at jeg skjønner at utviklerne bestemte seg for å kutte ut Marlon Brando fra det kommende Gudfaren-spillet. Connery ser ut som han er 30 og høres ut som om han er 80, og det blir helt surrealistisk.

Spillet er en merkelig blanding av handling fra filmen og handling som er lagt til for at spillet skal få en akseptabel lengde. Dette henger ikke helt på greip, men filmen hadde vel ikke nok action til å tilfredsstille et moderne spillpublikum. Du spiller Bond, og plaffer ned skurker, desarmerer bomber, snakker med Q, bruker laser, kjører bil, skyter med maskingevær og så videre. Når du bruker håndvåpen, har du en automatisk siktefunksjon, du skyter det du makter mens siktet går fra grønt til rødt og deretter til svart, som betyr at nå trenger du ikke å skyte mer. Skift til neste fiende, repeter. Enkelt og greit, men kanskje ikke den største utfordringen. Og i biloppdragene er kontrollen av bilene langt fra god.

Grafikken på Xbox-versjonen er bra, men totalt sett klarer jeg ikke å opparbeide noen særlig entusiasme for å hjelpe Bond denne gangen. Men er du Bond-fan, er det kanskje ingen vei utenom.

From Russia with Love

EA

Sjanger: Action

Alder: 16

Plattformer: Playstation 2, Xbox, Gamecube, annen versjon til PSP