Det er Kennedy-nevøen Michael Skakel som skal møte for retten, tiltalt for drapet på den gang 15 år gamle Martha Moxley i 1975. 27 år etter kommer saken opp igjen og føyer seg inn i rekken av skandaler og tragedier som har skaket Kennedy-slekten.

Martha Moxley ble funnet mishandlet og drept 31. oktober 1975. Hun hadde vært forsvunnet siden dagen før. Unge Martha ble funnet halvnaken og drept av minst tolv slag fra en golfkølle. Skaftet på køllen var også kjørt gjennom halsen hennes, og dongeribukser og truser var dratt nedover knærne. Det viste seg at køllen tilhørte familien Skakel.

Tilsto drapetKvelden før hadde den unge, søte jenta feiret halloween sammen med brødrene Michael (15) og Thomas Skakel (17) i Greenwich, Conecticut. Deres far var bror til Ethel Kennedy, som var enke etter Robert F. Kennedy som ble myrdet.

Politiet fattet tidlig interesse for Thomas Skakel, men saken ble aldri løst. Så viste det seg at unge Michael hadde tilstått drapet overfor noen venner på et rehabiliteringshjem for unge med rusproblemer. Han hadde selv store problemer med alkohol og narkotika på den tiden.

Nå må den 41 år gamle Michael Skakel stå for retten -tiltalt for drapet som rystet Amerika og som kan ryste Kennedy-familien enda en gang. Rettssaken starter ved ungdomsdomstolen i Stamford i Connecticut.