Låta kan du høre på www.myspace.com/thomhell .

KRISTIANSAND: — Thom Hell har en fantastisk vokal som jeg har beundret lenge, derfor var valget enkelt da jeg var på leting etter duettpartner. Jeg er en stor fan av hans låtskriving, sa Bertine Zetlitz til Fædrelandsvennen da hun i høst lanserte sin nye plate.

Hit-singel

Sammen med kristiansanderen har hun spilt inn en nydelig versjon av den meget kjente duetten «Islands In The Stream», opprinnelig levert av Kenny Rogers og Dolly Parton.

Men låten var ikke å finne på platen til Bertine. Tvert imot ble den gjemt vekk som bonusmateriale på en Opendisc internettside.

Nå har åpenbart både Bertine, hennes plateselskap og managementet kommer på andre tanker. Trolig som følge av et nokså labert platesalg.

Duetten med Hell er sendt ut til radiostasjonene og er allerede blitt listet av Kanal 24. Mest Hell

VG kastet i går terningkast fire, og mente «Islands In The Stream» kan bli popdronningens mest suksessrike singel i 2006. Det til tross for, som avisen skriver, at Bertine «holder seg kledelig og dempet i bakgrunnen», mens det er «Thom Hells melankolske røst som dominerer denne ørekileren av en singel».

Det hører til sjeldenhetene at en artist sender en låt til radiostasjonene - som ikke er å finne som originalspor på sin egen siste cd-utgivelse.

Det har ikke lyktes Fædrelandsvennen å få en kommentar fra Bertine Zetlitz i sakens anledning.