Noen mener at dette er høstens store comeback. Vel, vel. Whitney Houston har i alle fall en av popmusikkens store stemmer. Etter mange trøblete år med dop og tilhørende skandaler, så kan hun fortsatt synge soulpop bedre enn de fleste. Det kan vi slå fast, selv om det ikke spruter like mye av balladene som det gjorde i hennes velmaktsdager.

Whitney Houston har solgt svimlende 170 millioner album i løpet av sin karriere, og hun har langt fra vært den mest produktive artisten etter at hun debuterte i 1985. Dette tiåret har imidlertid vært ganske mørkt for henne. Forgjengeren «Just Whitney» (2002) og juleplaten «The Holiday album» året etter, ble ikke de store salgssuksessene. Denne gangen kan det gå bedre.

For mange av de elleve låtene har hitpotensial. Det gjelder den første singelen og albumåpneren, «Million dollar bill», der Alicia Keys er sterkt delaktig. «Like I never left» fungerer bra med Akon som vokalgjest. Tittelkuttet, som er en ballade, er sterk nok, og det høres definitivt bra og fengende ut på «A song for you».

Produksjonen er selvsagt forseggjort og lekker, og låtene er faktisk ikke så glatt og så polert som man kunne frykte. Dette er et ålreit comeback.