24. februar er det klart for den sjette sesongen av "Paradise Hotel", men i år er det noe nytt: 11 av de 16 deltakerne er muldvarper som bruker manus. En av dem er 23 år gamle Robin Strandberge fra Mandal. Han spiller partygutten Kriss — en karakter som er opptatt av festing, sjekking og damer med silikonpupper.

— I den første tiden spiller vi ut ulike scenarioer ut fra et godt innøvd manus, forteller han til Fædrelandsvennen.

Robin Strandberge (23) fra Mandal ser du i sjette sesong av realityserien "Paradise Hotel" som har premiere 24. februar. Foto: TV3

— Kul utfordringStrandberge vil ikke røpe noen spesifikke scener, men sier at det skjer "vanvittig mye".

— Alle muldvarpene vet hva som skjer, men de fem ekte deltakerne aner ingen ting, sier han.

- Hvorfor ville du være med på dette?

— Jeg stilte egentlig til audition på det jeg trodde var en ny storsatsing på TV3. Det var først da alle muldvarpene var plukket ut at vi fant ut at det var Paradise Hotel vi var blitt castet til. Da tenkte jeg at gjerne ville reise til Mexico. Det er en kul utfordring, og jeg tror at det blir veldig bra tv.

Stolt mor

- Så du er ikke redd for å være med i et program som "Paradise Hotel"?

— Man er alltid litt redd når man stiller opp i slike programmer, men her er jeg veldig trygg på at jeg blir fremstilt slik som jeg vil.

- Hvordan har familie og venner reagert?

— Familien var veldig skeptiske, siden de har trodd at jeg var en ekte deltaker. Da det ble kjent at jeg er en muldvarp, la mamma ut en status på Facebook om at hun var stolt av meg uansett. Hun fikk mye støtte fra vennene sine. Jeg tror noen vennene mine er litt skuffet over at jeg ikke er en ekte deltaker.

Får skryt

Nå håper Robin at muldvarp-jobben kan åpne dører inn til film og tv-verdenen.

— Før "Paradise Hotel" ville jeg gjerne jobbe som skuespiller, men nå er jeg mer interessert i det som skjer bak kamera.

Robin Strandberge får skryt fra TV3 for innsatsen som muldvarp:

— Robin har gjort en glimrende jobb. Vi hadde en gjettekonkurranse blant fansen på hvem de trodde var muldvarp, men nesten ingen trodde det var Robin, sier Line Vee Hanum, pressesjef for "Paradise Hotel".