Maria Mena spiller på Odderøya Live fredag 11. juli. Det bekrefter festivalledelsen i en pressemelding fredag. Mena deler scene med Backstreet Boys og Morten Harket.

— Vi gleder oss til et hitspekket show fra Maria denne kvelden og kan garantere en fest med en av Norges aller største popstjerner, skriver festivalen i pressemeldingen.

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring, med låta «My Lullaby». Siden har hun gitt ut låter som «You Are The Only One», «Just Hold Me», «Miss You Love», «All This Time» og «Belly Up».— Mena lovprises av noen av verdens største artister, har figurert høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum. Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. Mena er vinner av Spellemannprisen («Cause And Effect«) og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award), skriver festivalen videre.

Menas sjette og siste album var «Weapon In Mind», som kom ut i fjor, og hun har i år gitt ut singlene «Fuck You», «Colder» (sammen med LidoLido og Bun B) og «I Always Liked That».