ARENDAL: I tillegg til den kritikerroste rapperen fra Kristiansand annonserer Hovefestivalen at amerikanske Bright Eyes trolig gjør sin siste konsert i Norge på Hove 2011. Bandet, som også gjestet festivalen i 2007, har uttalt at plata «The People’s Key» (gis ut 15. februar) blir den siste i deres karriere.

Siste konsert i Norge

Bright Eyes-konserten på Hove 2007 har en helt spesiell plass i festivalens historie. Blant andre Killers-vokalist, Brandon Flowers har trukket frem nettopp denne konserten som et magisk øyeblikk i hans liv. Vokalist i Bright Eyes, Conor Obersts var også rask med å annonsere at han ønsket seg tilbake til Arendal.

– Det er veldig hyggelig at Bright Eyes vil komme tilbake til oss, og selv om det er vemodig at det antakeligvis blir siste gang de blir å se i Norge, er jeg sikker på at de med det fantastiske nye albumet under jakka klarer å skape nok en magisk Hove-opplevelse, sier bookingansvarlig, Toffen Gunnufsen.

Lovende, nye norske

En snau uke før norsk musikkbransje samler seg til by:Larm er det klart at de fremmadstormende norske artistene Young Dreams, Razika og Salvador også blir å se på sommerens festival. Young Dreams fra Bergen er det nye bandet til blant andre Matias Tellez og medlemmer av Casiokids, mens bergensjentene i Razika akkurat slapp singelen ”Vondt i hjertet” til terningkast 6 i Bergensavisen.