OSLO: — Dette gjør jeg for skøy. Det kommer nok ikke til å bli noen vane at jeg setter opp konserter på Rockefeller, sier Toffen Gunnufsen. Bookingansvarlig i Toffenlive har nettopp offentliggjort konserten med Katy B på Rockefeller i Oslo 17. november. Britiske Kathleen Brien gjorde stor lykke med sin konsert på Slottsfjellfestivalen i sommer, og konserten på Rockefeller er en av kun fire hun gjør i Europa på en miniturne neste måned.

Bookingbyrået Toffenlive tjener til smør på brødskiva gjennom å levere tjenester hovedsakelig til Hovefestivalen, men de sikter også på å sette opp selvstendige produksjoner. I fjor var det tale om å sette opp internasjonale stornavn på Odderøya denne sommeren, men dette ble det ikke noe av, slik at Katy B på Rockefeller er firmaets første selvstendige booking.

— Jeg har også booket en artist til UKA i Trondheim, og denne blir snart offentliggjort. Vi jobber også mot store utendørskonserter neste år, og til våren prøver vi å få i stand kulturhusturneer, sier Gunnufsen. Han har kontakt med ti kulturhus mellom Fredrikstad og Bergen, og Kilden er ett av dem. Ideen er å få disse til å løfte sammen i flokk slik at han kan sette opp kulturhusturne med internasjonale artister.

I tillegg kommer fire kulturhus i Nord-Norge som han også jobber mot.

- Får vi se Tom Waits på Kilden til våren?

— Nei. Det viser seg at han bare opptrer i lokaler med buet tak, sier Gunnufsen.