KRISTIANSAND: Ose countryfestival har slitt med underskudd, og etter årets festival gikk festivalsjef Signe Røinås ut i Fædrelandsvennen og sa at det neppe ble festival i 2013. Det skal Steinar Paulsen og hans dugnadsgjeng prøve å gjøre noe med.

Vi arrangerer en støttekonsert til inntekt for Ose countryfestival, og håper det kan være med å bidra til fortsatt drift , sier ildsjel og countryelsker Paulsen, som er med og arrangerer støttekonserten i Odderøyhallen fredag kveld.

Fem band skal spille non-stop countrymusikk i seks timer, fra fredag kveld til ut i de sene nattetimer natt til lørdag. Heartland, The Stets, Lene Espebu, Gledeskompaniet og Hawk Christensen har alle sagt ja til å delta.

— Alt foregår på dugnad, både de som spiller og de som jobber, sier Paulsen, som har vært vakt under countryfestivalen på Reiårsfossen camping de siste fire årene.

— Hvis det kommer 200–300 mennesker, blir jeg veldig fornøyd. En countryfestival er veldig viktig for miljøet, og så er det artig at det skjer noe i den lille bygda, avslutter Paulsen.