– Han innså at tidspunktet var kommet for å hjelpe seg selv, hjelpe sin familie, og prøve å redde ekteskapet, heter det i en presseuttalelse fra hans representant, gjengitt i People.Det sies ikke hva slags behandlingssted motorsykkelmekanikeren og TV-personligheten har lagt seg inn ved. Men kilder sier det til bladet at «det er 100 prosent hans egen idé», og ikke noe ultimatum fra hans bedratte kone Sandra Bullock.

Jesse James (40) skal ha sjekket inn på stedet 26. mars, etter at han siden 15. mars – da avsløringene om utroskap begynte å rulle – har prøvd å holde en slags normal rutine ved å levere barna på skolen og begrave seg selv i arbeid ved West Coast Choppers.

Samtidig melder blant andre Daily Telegraph at Sandra Bullock er i gang med å forberede seg på skilsmisse. Hun har flyttet ut av familiens hjem. Venner av Bullock sier at det viktigste for henne er at James’ tre barn – som hun forguder – skal ha det bra. Samtidig avviser Bullocks representant at skuespilleren, som selv er barnløs, har noe ønske om å adoptere noen av barna. (©NTB)