Voight dukket opp som en stolt bestefar på premieren til filmen «Kick-Ass» i Hollywood tidligere denne uka, der han snakket kjærlig om sine seks barnebarn som hans skuespillerdatter har med Brad Pitt.– Barnebarna er virkelig flotte, som alle vet, sier han til UsMagazine.com.

Den 71 år gamle skuespilleren ble på talefot igjen med Angelina i februar etter at de i flere år ikke har hatt kontakt. Da møtte han paret og deres barn, de adopterte ungene Maddox (8), Pax (6) og Zahara (5), og de tre biologiske barna Shiloh, (3) og de 19 måneder gamle tvillingene Knox og Vivienne i Venezia i Italia.

– Det er fint å ha noe som er positivt, sa han om møtet.

Selv om Angelina og Jons møte kom som en overraskelse på mange, har paret jobbet for å komme overens en stund.

– Angie og jeg har vært i kontakt på telefon og e-post en stund nå. Vi har jobbet for å komme til full forståelse av hverandre. Angie måtte være sikker på at det var det rette tidspunktet å bringe meg inn i hennes og barnas liv på, og etter å ha arbeidet med det en stund kom hun til at tiden var moden. Jeg håper jeg får se dem snart igjen. Jeg vil tilbringe så mye tid med dem som mulig, sier han. (©NTB)