KRISTIANSAND: De fem Quart-selskapene gikk i fjor høst konkurs i tur og orden. I begynnelsen av desember ble konkursbegjæring innlevert for det siste gjenstående, nemlig Quart Holding AS. Dette er moderselskapet i konglomeratet.

I går la bobestyrer Kai Knudsen fram sin konkursberetning på første (og sannsynligvis siste) skiftesamling i konkurssaken. Den foregikk i Kristiansand Tingrett.

De andre Quart-selskapene som er gått overende er Quart Service AS, Quart Merchandise AS, Quart Sponsorship AS og Quart Event AS.

Det var da alle disse var konkurs Arild Buli kastet kortene i desember. Eierskapet av Quart Holding har formelt vært delt mellom hans eget Arbu AS og Trond Aage Nyhus’ selskap Krimo Invest AS. Sistnevnte ble tatt under behandling som konkursbo 24. november i fjor. To dager senere gikk Trond Aage Nyhus formelt av som styremedlem slik at Arild Buli er eneste gjenværende styremedlem i Quart Holding.

Det er ikke levert inn regnskap for driften etter mai 2009. Gjennom salg fra konkursboet er det kommet inn 136.250 kroner.

Bortsett fra dette er det ingen midler å hente i boet for kreditorene. Kravene er som følger:

Veolia Miljø og Gjenvinning AS: 112.689 kroner.

Kristiansand Kommune v. Kemneren: 99.907 kroner.

Statens Innkrevingssentral: 6.020 kroner

Revisorgruppen Agder: 26.843 kroner.

I konkursberetningen heter det at vurdering av mulige straffbare forhold vil komme i en samlet rapport senere.