Nicole Richie ble kjendis etter at hun og Paris Hilton ga alt i den famøse TV-serien «Simple Life». I serien fulgte vi de godt bemidlede jentene når du kastet kredittkort og mobiler for å gi seg arbeidslivet i vold. Det er Nicole Richies' ikke ukjente far, Lionel Richie, som lekker detaljer om et forestående bryllup. 56-åringen bekrefter det hele til Daily Mirror.

Opprinnelig hadde Richie og Goldstein, som har vært kjærester siden 2003, planer om å gifte seg i fjor. I stedet ble det slutt en kort periode før paret igjen ble gjenforent. Det ser ut til at de hadde godt av pausen, for nå er de i full gang med bryllupsplaner. Og pappa Richie støtter planene av hele sitt hjerte — og av hele sin lommebok.

— Jeg har sagt til henne: Elskling, du gjør akkurat som du vil, og så sender du meg bare regningen, sier han. Men han stiller en betingelse. Han vil synge i bryllupet. - Noe annet er utelukket, sier han.

Fram til kirkeklokkene slår, har Nicole Richie imidlertid litt å stri med. Hun har nettopp innrømmet at hun lider av spiseforstyrrelser. Og fortsatt er det full isfront mellom henne og «Simple Life»-kollega, Paris Hilton. De tidligere bestevenninnene ble under mystiske omstendigheter uvenner i januar 2005. Så om Hilton-arvingen står på gjestelisten når bryllupsinvitasjonene skal sendes ut, gjenstår å se. (©NTB)