Det er sensasjonsavisen National Enquirer som publiserte bildene, som er tatt i Houstons hjem i Atlanta, Georgia. Luksushuset i en fin forstad er i dag en junkiebolig, skriver Expressen.Det er ektemannen Bobby Browns søster Tina Brown som har gitt bildene til avisen — med et formål, sier hun: - Jeg gjør dette for å redde Whitney. Noen må gjøre noe.

Bildene fra baderommet til den nå 42 år gamle superstjernen er tragiske. Overalt ligger det narkotikarester blandet med flere uker gammel mat. Det finnes også skjeer med dop, som hun varmer opp for siden å røyke. Svigerinnen forteller at Whitney har gått fra såkalt lette stoffer som marihuana til dødsdopet crack - og har selv røykt crack med henne. Nå er hun dypt bekymret for henne:

— Hun har ofte helt blåslått på kroppen. Hun påstår det er djevelen som kommer om natten og slår henne. Men hun pleier å gjøre det når hun er høy. Det som skjer er fryktelig og må stoppes.

Whitney Houston sies i dag å ha mistet alle tennene på grunn av sitt tunge misbruk. Tannlegen har gitt henne løstenner, men de glemmer hun ifølge svigerinnen hvor hun har lagt - og tannlegen må sende et nytt sett med bud.

— Når hun skal hente datteren på skolen pleier hun å glemme å sette inn tennene. Barna blir vettskremt når de ser henne, sier Tina Brown. Hennes egen bror er knapt å se ved konas side, og amerikanske medier skriver at Whitney Houston nå risikerer å miste omsorgen for datteren Bobbi Kristina på 13 år. (©NTB)