Melanie fikk stylisten Niklas J. Palm til å designe og style opp seg selv og de to døtrene Dakota Johnson og Stella Banderas til årets Golden Globe-prisutdeling — der Dakota skulle være Miss Golden Globe, slik mamma engang var.Men betale stylisten gjorde Melanie Griffith ikke. Ei heller oppga skuespilleren at det var Palm som sto bak kjolen da journalistene spurte - i stedet tok hun æren selv, hevder han i sitt søksmål:

Griffith hadde ifølge E! online «lovet at han ville få publisitet som penger ikke kunne kjøpe, for deretter beleilig å glemme navnet hans da journalistene på den røde løperen spurte spesielt om hvem som hadde designet hennes vakre, røde kjole, og tok æren selv».

Nå vil den sårede Palm både ha betalingen han er lovet for å ha stylet mor og døtre til Golden Globe, over 170.000 kroner, og har gått til sak.

Stylisten ble først hyret inn av Griffith i forbindelse med en TV-reklame for pilatestrening. I august leide ekteparet ham inn for en «ekstrem oppussing» av hennes klesskap, der han gikk gjennom innholdet, fikset og reparerte, sorterte vekk det som var umoderne og dessuten researchet i feil hun tidligere hadde gjort på den røde løperen.

Palm fikk verken ære eller penger. Men kanskje kan det være det samme: Melanie fikk nemlig gjennomgå kraftig for kjolen, som ifølge bloggere og motepoliti fikk henne til å se billig ut. (©NTB)