GRIMSTAD: Det er ingen hvilken som helst konsertopplevelse publikum kan forvente seg når Prepple Houmb, Aslak Dørum, Atle Karlsen, Sola Jonsen og Kjartan Kristiansen serverer sine legendariske rockelåter i Grimstad 23. november.

Dum Dum Boys har, siden bandet oppstod i 1985, jevnlig foret det norske folk med tidløse rockehits. Trønderne har gjennom årene etablert seg som et av de mest sentrale bandene i norsk rockehistorie, og man skal ha bodd lenge på en annen planet om man aldri har hatt låter som "Splitter Pine", "Stjernesludd" eller "Enhjørning" som selskap til vorspiel-ølet.

Åtte studioalbum er det blitt siden Dum Dum Boys debuterte med "Blodig Alvor" (NaNaNaNa) i 1988. Etter flere års "dvale", hvor fansen fryktet at bandet var oppløst, kom de i 2006 tilbake med albumet "Enhjørning", og gjorde skam på alle påstander om at de hadde lagt instrumentene på hylla.

I denne omgang er det kun fire norske byer som får gleden av å ta imot Dum Dum Boys når de nå legger ut på en mini-turné i november; Oslo, Larvik, Lillehammer og Grimstad.

— Dette er første gang bandet spiller på Luftslottet, og vi gleder oss! melder arrangørene i en pressemelding.

Billettene til Dum Dum Boys-konserten legges ut for salg denne uka.

Les mer på www.dumdumboys.no og www.luftslottet.hia.no