— Det var i grunnen veldig gøy. Vi bodde jo sammen i teltleire, så det ble godt samhold mellom alle deltakerne, sier Tone Dalen.

Sammen med Per-Henry «PH» Borch utgjør hun et av de norske parene som konkurrerer i å komme seg til Peking med bare 1 euro om dagen å leve for.

Gikk forbausende bra Totalt ni par var med i konkurransen fra starten, tre fra Norge, tre fra Sverige og tre fra Danmark.

— Jeg kom sammen med en jeg likte veldig godt, sier Tone uten å røpe hvilken motstander hun plutselig måtte samarbeide med.

— Men de som splittet oss opp hadde nok ikke ventet at det skulle gå så bra, mener hun.

I den femte episoden konkurrerer deltakerne om immunitet. Det første paret fra hvert land som kommer frem til dagens bestemmelsessted slipper å være redd for å måtte reise hjem i neste episode.

Kom med i siste liten Det var egentlig ganske tilfeldig at Tone ble med i «Peking Express». Hun traff sin reisemakker PH på en bar den dagen søknadsfristen gikk ut.

— Vi kjente hverandre litt fra før, etter at vi var skibomser sammen i Chamonix for noen år siden, forteller Tone.

— Han sa at han hadde mer lyst til å reise sammen med meg enn den han opprinnelig var påmeldt sammen med. Og slik ble det.

Tone jobber til daglig i en bistandsorganisasjon, og hun ville være med i serien for å sette fokus på at det faktisk finnes folk som må leve av 1 euro om dagen - hele tiden.

— Men vi har det uansett lettere enn dem.

— Folk er nok mye snillere mot oss enn de ville vært hvis vi virkelig var fattige, konkluderer hun.

Kjemper om immunitet Det første paret fra hvert land som kommer frem til dagens bestemmelsessted får immunitet, og slipper dermed å være redd for å måtte reise hjem i neste episode.

Det er denne immuniteten det skal konkurreres om i den femte episoden.

Tone og PH har vunnet immunitet to ganger av to mulige hittil.

Hele episoden kan du se på web-tv torsdag kveld.