Den unge skotten var ikke engang født da Led Zeppelin ble oppløst i 1980, men vi tar neppe munnen for full om vi utroper ham til bandets største fan for øyeblikket.

Veldedighetsauksjon Donnell hadde spart opp en million kroner for å kjøpe en eksklusiv sportsbil, en Audi R8. Men da BBC auksjonerte bort en billett til inntekt for vanskeligstilte barn droppet han sportsbilplanene til fordel for den første — og kanskje siste - muligheten til å se Led Zeppelin live.

Ifølge britiske medier angrer ikke Donnell et sekund på at han kjøpte tidenes dyreste Zeppelin-billett.

Til The Times sier han at han alltid har irritert seg over at han ble født for sent til å oppleve bandet live på syttitallet, slik hans far gjorde.

— Jeg er ikke spesielt rik, men det er bedre at pengene går til veldedighet enn at slike som meg kjøper en sportsbil bare for sin egen fornøyelses skyld, sier skotten til The Times, og understreker at han var helt edru da han la inn budet.

Strenge sikkerhetstiltak Mer enn en million mennesker konkurrerte om de 18.000 billettene som ble lagt ut for salg, og ingen fikk kjøpe mer enn to billetter hver.

Konsertarrangørene har lagt opp strenge sikkerhetstiltak for å unngå svartebørssalg og falske billetter. Alle som har kjøpt billett må vise legitimasjon med bilde for å få hentet billettene, som har form av et armbånd som ikke kan tas av før konserten.

Likevel har det blitt lagt ut flere billetter for salg på eBay, til priser opp mot 25.000 kroner.

Liten sjanse for turné Det er ikke planlagt flere konserter enn den ene, men presset er stort for å få bandet til å legge ut på gjenforeningsturné.

Robert Plant, som måtte utsette konserten to uker etter at han brakk fingeren, er grundig lei av det han kaller et «samlebånd av forventninger».

— Jo mer folk maser om turné, jo mer press blir det på oss, og jo mindre sannsynlig blir det at det kommer til å skje, sier Robert Plant ifølge The Times.

Han vil imidlertid ikke helt utelukke muligheten for en gjenforeningsturné, som ifølge eksperter kan gi bandet inntekter på opp mot to milliarder kroner.

— Vi får se hvordan vi føler oss etter London, sier han.

Bortsett fra trommeslager John Bonham, som døde i 1980, er originalbesetningen på plass på O2-arenaen i London mandag kveld. Bonham blir erstattet av sin sønn Jason.