KRISTIANSAND/GRIMSTAD: Riot Inc, vinnerne av "Kjellerrock Kristiansand 2006", skulle ha varmet ørene til musikkglade konsertgjengere denne fredagen, men har selv avlyst kveldens konsert.

— Det er på grunn av været. Vi tør ikke å stole helt på at både artister, utstyr og publikum kommer seg trygt frem, sier arrangementsleder ved Samsen, Jørgen Skauge, til fvn.no.

— Dessuten står Samsen på kommunens liste over bygg som muligens blir stengt. Vi er rett og slett skeptiske til om folk kommer seg ut i dette været.

Ukjent utsettes Ukjentfestivalen som skulle gått av stabelen denne helga på Østsia i Kristiansand er også utsatt. Ledelsen skriver følgende på nettsidene sine, ostsia.no:

Pga. av det ekstreme været vi har nå, og som skal fortsette ut helgen, så er Ukjentfestivalen utsatt på ubestemt tid. Men vi jobber med å finne en ny helg, slik at dere skal få oppleve to flotte festivaldager, med ukjente band som kanskje vil prege musikken i fremtiden! Vi kan bare beklage, men været råder vi ikke over. Men det vi kan love, er at vi kommer sterkt tilbake!

Disse bandene skulle ha spilt på Ukjentfestivalen fredag: The Freeloaders, Poor Zelic, Third Invention, Rules of Engagement, Borderline Case og Third Eye Lost. Lørdag kveld blir det heller ikke noe av disse settene: Ruben Cordell, Glass and Gold, Trold, Riot Inc, Supermonkey, Domi, og Davy Jones Locker.

Unni uteblir

Søndagens konsert med Unni Wilhelmsen på Samsen blir også utsatt, i påvente av at man får kontroll på snøkrystallene langs E 18. — De skulle ha kjørt ned og opp fra Oslo for én konsert, og det ville vært synd dersom været til slutt hadde satt en stopper for konserten, derfor setter vi oss ned en dag til uka for å finne en ny konsertdato for Unni Wilhelmsen, sier Skauge.

— Billetter som allerede er kjøpt gjelder selvsagt på den nye konsertdatoen. Men det må vi komme tilbake til, forsikrer han.

Fredag 13.

Skambankt skulle ha lagt ut på en 10 timers tur fra Haugesund for å spille på Luftslottet i Grimstad i kveld, men også denne konserten er blitt utsatt.

— Vi har allerede satt en ny konsertdato for Skambankt, sier bookingsjef for Luftslottet, Linn Thoresen.

— Den nye datoen er fredag 13. april, sier hun.

De som frykter mer snø i april, er sterkt overtroiske eller av andre grunner ikke kan benytte billettene de har kjøpt denne datoen, kan få refundert pengene de har lagt ut for Skambankt-konserten.

Kjenner du til flere arrangementer som stanses av snøværet? Bruk forumet under: