For tiden framstilles Sir Paul McCartneys ekskone som en manipulerende psykopat, med en fortid som ikke egner seg på trykk. Skilsmissen fra Paul McCartney har tatt hardt på Heather Mills. Hun er deprimert og skal ha gått kraftig ned i vekt, hevder venner av henne.

– Dette er den tyngste perioden i hennes liv, sier en venn til den britiske avisen Sunday People.

Da Mills var gift med Paul McCartney, fikk hun mest publisitet for sin innsats for veldedige formål. Det var også et veldedighetsarrangement som førte henne sammen med Paul McCartney.

Nå har imidlertid britiske medier trukket fram andre elementer i eksmodellens liv. Den ene skandalehistorien etter den andre rulles opp, blant annet har pornobilder av Mills – som stammer fra 1980-tallet – blitt publisert, og det hevdes at hun også tidligere har vært koblet til rike og mektige menn – noe som gjør at media stempler henne som en lykkejeger. Hun blir også framstilt som en manipulerende og dominerende person, som tok all makt i det mccartneyske hjem.

– Etter all den negative omtalen har Heather Mills mistet appetitten. Hun ligger våken om natten og går igjennom alt som har hendt, sier en venn videre til Sunday People – avisen Heather Mills har brukt som sitt talerør den siste måneden.

For tiden lever hun nærmest som en eremitt i Sussex, men kjemper for å opprettholde et normalt liv for datterens skyld. Jurister tror McCartney kan måtte betale Mills opp til en firedel av sin formue, som anslås til 825 millioner pund, eller 9,4 milliarder kroner, som ledd i et skilsmisseoppgjør. Det vil tilsvare rundt en million pund – eller 11,4 millioner kroner for hver uke de har vært gift.