Nyhetsbyrået Wenn tok disse ferske bildene av Amy Winehouse tidlig onsdag.

Avlyste samme dag

I bildeteksten har fotografen skrevet at Amy Winehouse handler like før hun skal ta et fly til Norge, hvor hun skal opptre samme kveld.

Så langt kom hun ikke. Øyafestivalen fikk klokken 13 vite at konserten var avlyst og at de skulle få beskjed om hvorfor, senere i dag.

— Vi og plateselskapet venter fortsatt på en forklaring, sier Øyafestivalens pr-sjef Jonas Prangerød onsdag like etter 18.30. — Hva sier du til at det finnes bilder av Amy Winehouse fra onsdag morgen i London, der hun handler?

— Jeg har ikke sett de bildene, så det har jeg ingen kommentar til. Jeg synes bare det er trist at det ikke ble noe av konserten.

Taust på hjemmesiden

Bildene viser en dongerikledd soul-prinsesse iført en grå topp, rosa solbrilller, grønt hårbånd og med en liten handlepose. Bildetekstene sier ikke noe om Amy Winehouse har uttalt seg til fotografen.

På Amy Winehouses My Space-side står fremdeles Øya-konserten oppført. På hennes offisielle hjemmeside reklameres det for fremtidige konserter, og fansen oppfordres til å kjøpe billetter.

Det kan vise seg å være risikabelt. Det er nemlig ikke første gang at den britiske stjernen avlyser konserter.

Det norske bandet Minor Majority ersatter Amy Winehouse på Øya i kveld.