OSLO: Juleheftene selger som hakka møkk når desember melder sin ankomst hvert år. Koseglade nordmenn pakker seg inn under pleddet foran peisen med en god kopp gløgg og sluker vittigheter fra blant annet Kapteinen, Larsons gale verden, Pondus og Tom og Jerry.

I år er utvalget og spennvidden stor, og her får du en oversikt over noen av heftene du kan finne i butikkhyllene denne jula:

— M: Jul med Mads Eriksens nostalgiske kryssklipping fra 80-tallet.

- Nissens jul: To nye eventyr om om Nisse Noppes førjulstid og Den snille nissen. Pluss klassikere som Tjerntrollet av Thore Hansen og Da Per Julenisse gikk seg vill av Bjarne Kristoffersen.

- Rocky: Helt fri for grell julesentimentalitet og klissete julestemning. Rocky bruker jula til å feste med venna sine!

- EON: I jakten på den gode julestemningen er vi innom snakkende ekorn, kokainpepperkaker og en kjederøykende bamse. En annerledes jul, med andre ord.

- Kollektivet: Mest rølp når gjengen i kollektivet og metallfrelste Ronny koser julen inn. Ronny står blant annet overfor mange harde valg når han skal finne julegave til sønnen sin.

- Larsons gale verden: En salig potpurri av galskapen fra Larsons gale verden.

- Tommy og Tigern: Lun og bisarr julekos med duoens klassikere for både store og små tigerfrelste.

- Kapteinens jul: Familieserie med stort og trofast publikum hvert år.

- Tom og Jerry: Kjente figurer for de yngste.

- Pondus julehefte: Kommer du ikke i julestemning før du har lest om spretne, tyske dverger og skambankede pensjonister, er Pondus juleheftet for deg.

I tillegg til disse er som alltid Blondie, Hårek, Asterix, Mummi-trollene, Smørbukk, Pusur, Knoll og Tott, Billy og Stomperud og alle de andre kjente og kjære karakterene klare til julefeiring i hefteform.