Når amerikanerne skal kle seg ut for å feire Halloween onsdag, er det superparet Angelina Jolie og Brad Pitt som står øverst på kostymevalg-listen.

En undersøkelse i US Magazine, hvor 600 mennesker ble spurt om hvilket kjendispar de helst ønsket å kle seg ut som, avslørte at Pitt/Jolie stod øverst på de fleste amerikanernes ønskeliste.

Dette melder MTV News.

Når amerikanerne skal kle seg ut for å feire Halloween onsdag, er det superparet Angelina Jolie og Brad Pitt som står øverst på kostymevalg-listen.

«Brangelina» var udiskutable favoritter for par som ønsket å gjøre inntrykk med sine kostymer under den uhyggelige høytiden. Om årsaken er at paret fremstår som uhyggelige, er vel heller tvilsomt. Men deres engasjement i humanitære saker og veldedighet, samt deres familieverdier har tydeligvis gjort inntrykk på folk.

Når Halloween feires i USA, er det tradisjonelt meget populært å kle seg ut som superstjerner og topp-politikere.

Som en god nummer to på kjendispar-lista kom skandaleomsuste Britney Spears og Kevin Federline, skriver MTV News.

Halloween-feiringen i USA starter for alvor onsdag. Den katolske høytiden er en minnefest for martyrer og helgener og feires hvert år 31. oktober i USA. I Norge feires Halloween, eller Allhelgensaften, første søndag i november. Det har lenge vært tradisjon i USA at barn kler seg ut og går fra dør til dør for å tigge godteri under høytiden. I senere år har også denne tradisjonen spredt seg til store deler av verden.

Foto: Scanpix/AFP
Foto: AP/Scanpix