ODDERØYA: — Det mest spesielle i år er at vi får plassen bak Amfiet der MTV tidligere har regjert, slik at vi kan være tett på artistene backstage, forteller Elisabeth Sandve.

Sending fra «slottsbalkongen»

Nyhetsankeret fra fvntv går rett over i jobben som studiovert for festival-tv på fvn.no, under hele Quarten. Fra studioet på en balkong tre meter over bakken på «Slottet», som hallen i Bendiskbukta ombygges til, tar hun i mot store artister, musikkeksperter som anmelder konsertene direkte, Arild Buli, og andre gjester.

— I tillegg blir det innslag med de gode reportasjene, og Jim Rune Bjorvand som stuntreporter, som folk er vant med fra tidligere Quartfestivaler, forteller Sandve.

- Intervjuer med de største stjernene

Selv om web-tv reportasjene og sendingene vil ligge tilgjengelig hele døgnet, er poenget at våre nettbrukere skal kunne følge festivalen i samtid.

— Vi er inne når tingene skjer, fordi vi kan gå direkte når som helst. I tillegg er vi så fleksible at vi kommer til å gjøre intervjuer med Slash, Fergie og Ozzy Osbourne der de måtte ønske det, - gjerne med reker og hvitvin i båten bak Amfiet, sier Sandve.

Konserter i fvn.nos studio

Sistnevnte kan fort bli aktuelt. For ifølge festivalledelsen tror mange av stjernene at det er slik Sørlandet er; en eksotisk plass hvor alle lever av å fiske. Og en samarbeidsvillig festivalledelse legger til rette for at fvn.no skal være tettest mulig på festivalen.

— Våre lesere på nett kan følge konserter direkte fra vårt studio, med norske Quart-artister og andre stjerner. Og med egen lydmann blir det ikke bare akustisk. Det blir omtrent som å være tilstede, sier Sandve.

Web-kamera

Det blir også satt opp et web-kamera i Bendiksbukta, slik at du kan følge med på hva som skjer hele døgnet.

Dermed er det bare å håpe på sol og varmt vær, selv om studioet til fvn.no blir trygt plassert under taket på balkongen.