Annie Lilia Berge Strand nådde nesten pophimmelen da hun debuterte med albumet «Anniemal» for tre år siden. Siden den gang har det vært stille, men i løpet av våren, antakelig i april, er hun altså tilbake med en oppfølger.

Annie har platekontrakt med det store, internasjonale plateselskapet Island Records, og Richard X (Sugababes) er blant produsentene på den kommende platen.

Årets første store norske utgivelse står Madrugada for. Frode Jakobsen og Sivert Høyem gjorde i høst ferdig albumet som de var godt i gang med å spille inn da Robert Burås døde i juli i fjor. Singleforsmaken «Look away Lucifer» bærer bud om at dette kan bli tøffe saker fra Madrugada. Albumet slippes 21. januar.

Kaizers Orchestra har hatt seg en bandpause for å satse på soloplater og sideprosjekter. Nå har de singelen «Enden av november» ute, og 18. februar gir de ut albumet «Maskineri». Musikken er spilt inn i Berlin, og er mixet av Mark Howard i Los Angeles. Han har tidligere jobbet med blant annet Tom Waits og Bob Dylan.

Darkside of the force kommer antakelig også med ny plate i løpet av året, men det er usikkert om det blir på denne siden av sommeren. Ronnie Jacobsen holder også på å avslutte innspillingen av en ny plate. Utgivelsesdato er ikke satt.

Og kanskje blir det også noe nytt fra Thom Hell før 2008 blir historie{hellip}